Equip


Pere-Joan Cardona Pere-Joan Cardona i Iglèsias – Soci Fundador.

És doctor en medecina per l’Universitat Autònoma de Barcelona.
Director Científic d’Archivel Farma i Director de la Unitat de Tuberculosi Experimental, ha desenvolupat la seva carrera professional a l’Hospital Germans Tiras i Pujol tant com a investigador i també com a professor associat.
Científic internacionalment reconegut, darrerament ha centrat la seva recerca en el desenvolupament de la “hipòtesi dinàmica” amb què proposa un canvi en la manera com és entesa la infecció tuberculosa, la qual cosa obre una porta a un nou disseny de fàrmacs i tractaments.
És co-inventor de la vacuna RUTI®, la primera vacuna contra la infecció tuberculosa latent, que actualment es troba finalitzant la Fase II dels desenvolupament clínic.Isabel Amat Isabel Amat i Riera – Sòcia Fundadora.

Llicenciada en Química per la Universitat de Barcelona, Isabel Amat va continuar la seva formació a l’Insititut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau on va realitzar la seva tesi doctoral. L’any 2000 s’incorpora al grup de microbiologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol per desenvolupar la vacuna RUTI®, la primera vacuna contra la infecció tuberculosa latent, que actualment es troba finalitzant la Fase II dels desenvolupament clínic.
Des del 2005 és Directora de desenvolupament farmacèutic d’Archivel Farma.
Durant aquest anys, la Isabel Amat ha assolit una amplia experiència en el desenvolupament clínic de fàrmacs d’origen biològic, en la gestió de projectes R+D+I i en el lideratge d’equips pluridisciplinars i altament qualificats.Jaume Amat Jaume Amat i Riera – Soci Fundador.

Enginyer tècnic de telecomunicacions format a La Salle (Barcelona).
Ha adquirit una gran experiència en start-ups atès que ha participat de forma directa en la creació diferents empreses, tres de les quals del sector biotecnològic. Ha estat Director General d’Archivel Farma entre els anys 2005 i 2008, empresa de la qual n’és conseller.